THINK ABOUT IT

Autorisationsuddannelse - Enneagrammet Next Level


Dato og tid

Mandag d. 13. november 2017 kl. 09:30 til onsdag d. 13. december 2017 kl. 16:00

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 18. november 2017 kl. 10:00

Sted

Vilvorde Kursuscenter
Vilvordevej 70
2920 Charlottenlund
Denmark

Arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dkENNEAGRAMMET NEXT LEVEL - autorisationsuddannelse er for dig, der allerede har gennemført online-kurset ENNEAGRAMMET NEXT LEVEL, og som ønsker at blive autoriseret i konceptet. Uddannelsen varer 2 x 3 dage, og for at du kan modtage din autorisation skal du deltage på hele uddannelsen - alle 6 dage - samt udvise forståelse for de teorier, værktøjer og metoder som konceptet ENNEAGRAMMET NEXT LEVEL er bygget op omkring.

Emnerne
Følgende emner er en del af uddannelsen:
 • Next Level. Hvorfor er det svært at udvikle nye færdigheder og stige i niveau af selvindsigt. Hvorfor er der brug for konceptet ENNEAGRAMMET NEXT LEVEL og hvordan kan man sætte alle de færdigheder, som man allerede har omkring Enneagrammet i spil og dermed få endnu mere ud af den viden man har erhvervet sig.
 • Den essentielle elementer. Hvordan hænger typer, pile, vinger, frygt, Basic Trust, BIG Assumption, Objekt Relationer, Passioner og Instinkter sammen og hvordan anvender man netop denne kombination af værktøjer samlet.
 • Det lukkede loop. Hvad er det lukkede loop i forbindelse med "modstand overfor forandring" samt udvikling af nye færdigheder. Hvilke dele af psykologien bygger denne teori på og hvordan anvendes den i samspillet med Enneagrammet.
 • Triggere. Hvordan anvender man de forskellige triggere samt træner sig i at opdage sine egne triggere.
 • Sande og Falske følelser. Hvordan kan man hjælpe sig selv - og andre - til at skabe balance i følelserne og dermed skabe det rette fundament for den fortsatte personlige udvikling.
 • De 3 centre. Hvordan anvendes de 3 centre til at skabe fornyet balance og nærvæ. Brug de 3 centre på en helt nye måde og få et hurtigere gennembrud med den personlige udvikling.
 • Objekt Relationer. Hvordan arbejder med med Objekt Relationerne og især overfor de nære relationer som fx barn, partner, kollega. Hvilke dele af psykologien bygger denne teori på, og hvordan hænger den sammen med at forstå typernes udviklingspotentialer.
 • Basic Trust. Hvad er Basic Trust og hvordan hænger netop Basic Trust sammen med Niveauerne af Selvindsigt og dermed med hele den indre dynamik i Enneagramet.
 • Instinkter. Hvordan anvendes instinkterne til at støtte den personlige udvikling og især hjælpe til at klarlægge valget af den korrekte type - både for sig selv og dem man fx coacher eller underviser.
 • Enneagram-passionen. En dybere forståelse for, hvordan netop passionen i Enneagrammet er styrende for vores følelsesmæssige komfort.
 • Immunity to Change. En dybere forståelse af konceptet samt hvordan det kan relateres til typernes frygt og begrænsende overbevisninger.
 • Sense of Direction, Sense of Belonging samt Sense of Contribution. En ganngemgang af hvordan typerne skaber mening, samt inspiration til hvordan den enkelte kan skabe eller finde meningen i en ellers fortravlet hverdag.
 • Den integrale tankegang. Hvordan kan den integrale tankegang anvendes i samspillet med Enneagrammet, så man inkluderer alle aspekter af hverdagen og dermed ikke falder i den samme faldgrube hver gang.
 • The Human Journey. Hvordan arbejder man med netop udviklingen af et Kald i relation med Enneagrammet samt hvilke muligheder og begrænsninger er der, når man selv træner - eller hjælper andre - med at bruge sig selv optimalt.
 • Kompetencemodellen. Dette handler om at bygge de rette kompetencer i den rigtige rækkefølge. Kompetencemodellen vil give afklaring samt ro og overblik for, hvor du skal starte med din egen udvikling - og hvis du er coach eller underviser, også hvor du skal starte med at hjælpe dine kunder.
 • Masterplaner og Network of Support. Handler om at skabe det rette fundament for din forsatte udvikling.
Formen er en blanding af undervisning og workshop. For at kunne modtage sin autorisation, er det vigtigt at deltagerne har taget emnerne i konceptet til sig og dermed kan anvende dem i sin egen udvikling.

Datoer
Kurset forløber over 6 dage, fordelt på 2 x 3 dage fra 9.30 til 16.00 og forløber over følgende datoer:

13. november 2017
14. november 2017
15. november 2017

samt

11. december 2017
12. december 2017
13. december 2017

Pris
Prisen for autorisations-uddannelsen er 14.800 kroner + moms per deltager.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dk