Hop til hovedindholdet

THINK ABOUT IT logo

Enneagrammet og Børn


Dato og tid

Onsdag d. 23. august 2017 kl. 18:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 23. august 2017 kl. 10:00

Sted

Villa Wilder, Wildersgade 55, 1408 København K Villa Wilder
Wildersgade 55
1408 København K

Enneagrammet og Børn


ArrangementsbeskrivelseDit niveau af nærvær og selvindsigt påvirker dine børns niveau af nærvær og selvindsigt!

Som far har det både været en inspirerende og givende oplevelse at dykke ned i de psykologiske mekanismer, som påvirker vores børns læring og udvikling – samtidig med at jeg også er blevet både fortvivlet og chokeret. Inspireret fordi der findes tydelige anvisninger på, hvordan vi kan støtte vores børn, og chokeret fordi jeg ikke altid har opført mig, som bøgerne foreskriver.

Jeg har valgt at tage dette emne op, fordi så mange gennem de seneste to årtier har spurgt ind til, hvordan vores Enneagram-type påvirker vores børn, hvordan man ved hjælp af Enneagrammet kan støtte børnenes udvikling samt om der er ”ting”, som man "burde" lade være med at gøre med udgangspunkt i Enneagrammet.

Det er således børnene, der er i fokus denne aften, og når du træner kvaliteten af dit nærvær påvirker det positivt dine børn på rigtige mange fronter.

Dit niveau af nærvær, nysgerrighed og lytning styrker dit barns indlæringsevne, sociale og emotionelle intelligens samt barnets evne til at skabe frugtbare løsninger sammen med andre. Din egen investering i nærvær vil således gavne dig selv og ikke mindst dit barn – og potentielt dine børnebørn.

Du vil på denne aften få indsigt i, hvordan vi påvirker vores børns udvikling både fra et mere traditionelt udviklingsperspektiv og ud fra et Enneagram-perspektiv. Det er ikke en forudsætning, at du kender til Enneagrammet, men det vil øge din indsigt i, hvordan vi som forældre påvirker vores børns udvikling. Dermed giver det dig også indsigt i din egen påvirkning som barn samt hvordan du kan bruge denne indsigt fremover.

Du får inspiration og småværktøjer og vil høre mere om:

  • Hvordan dit niveau af selvindsigt påvirker dine omgivelser og især dine børn
  • Hvordan du på en positiv måde kan stimulere dine børns selvindsigt og nærvær
  • Hvordan de 9 Enneagram-profiler påvirker og stimulerer på hver deres måde
  • Hvordan BASIC TRUST niveauerne for selvindsigt samt nærvær hænger sammen

Deltag på denne aften, hvis du vil have inspiration til, hvordan du kan fortsætte din egen personlige udvikling samt få indsigt i, hvordan dit niveau af nærvær påvirker dine nære omgivelser – og på denne aften fokuserer vi især på vores børn.

Vi ses!
Flemming Christensen

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >