Hop til hovedindholdet

THINK ABOUT IT logo

Ennneagram Intro - Ledelse og Teamudvikling


Dato og tid

Tirsdag d. 24. september 2024 kl. 18:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 24. september 2024 kl. 09:00

Sted

Nordic Health House, Hejrevej 30, 2400 København NV Nordic Health House
Hejrevej 30
2400 København NV

Ennneagram Intro - Ledelse og Teamudvikling


Enneagrammet, Ledelse og Teamudvikling (FOR FØRSTE GANG I DANMARK)

 
Nu kan du deltage på en 3 timers introduktion til Enneagrammet med fokus på ledelse og teamudvikling.
 
Du vil både blive introduceret til Enneagrammet samt de "7 ting du sikkert ikke ved om teamudvikling". På 3 timer vil du lære mere om, hvordan Enneagrammet beskriver 9 forskellige kompetence-områder der er vigtige for det gode teamarbejde, hvordan vi spiller hinanden gode - alternativt går hinanden på nerverne.
 
Du vil også lære hvordan du anvender Enneagrammet på en realistisk måde, afhængig af hvor modent dit team er, så du hverken er for urealistisk med din teamudvikling eller undlader at anvende teamets fulde potentiale.
 
Indholdet på de 3 timer:
  • Motivationsprofilerne. Få indsigt i de 9 Enneagram typer og forstå typernes unikke bidrag til teamarbejde.
  • Teamprofil. Lav en teamprofil ud fra typerne i Enneagrammet og opdag styrkerne og faldgruberne for teamet.
  • Opgaveløsning. Forstå hvordan typerne i Enneagrammet løser opgaver forskelligt, kommunikerer forskelligt og løser konflikter forskelligt.
  • Teamets modenhed. Lær mere om, hvordan du undersøger teamets modenhed, og dermed anvender dine ressourcer bedst muligt til teamudvikling.
  • Blinde vinkler. Få en ide om, hvordan individer og teams kan have blinde vinkler, og dermed kan undgå at anvende de muligheder der opstår, eller træffer beslutninger der koster dyrt undervejs.
  • Selvindsigt og nærvær. Lær mere om, hvordan selvindsigt og nærvær styrker tilliden og trygheden i teamet.
  • Medarbejderudvikling. Få ideer til hvordan Enneagrammet kan anvendes i forbindelse med leder- og medarbejderudvikling.
Gevinsterne ved at deltage:
 
Forbedret anvendelse af dine ressourcer
Ved at deltage får du indblik i, hvordan du kan anvende Enneagrammet til at målrette din indsats i teamudviklingen. Dette betyder, at du kan investere din tid og dine penge mere effektivt, da du vil være bedre i stand til at identificere og fokusere på de områder, hvor der er størst behov for udvikling.
 
Strategisk indsigt i teamudvikling
Du lærer at starte teamudviklingen på det mest effektive sted fremfor blot at anvende en generel tilgang. Dette tilbyder en mere målrettet og relevant udviklingsstrategi, der kan skabe større værdi og resultater for både ledere og teammedlemmer.
 
Nyt perspektiv på ledelse og teamarbejde
Gennem introduktionen til Enneagrammet vil du opnå et nyt syn på, hvordan forskellige personlighedstyper kan påvirke både ledelse og samarbejde indenfor et team. Denne forståelse kan være afgørende for at forbedre teamets samlede præstation og harmoni.
 
Praktisk anvendelse af eksisterende viden
Hvis du allerede har en basal forståelse af Enneagrammet, vil arrangementet give dig muligheder for at anvende denne viden mere konkret og målrettet i daglige ledelses- og teamudviklingsopgaver. Dette kan øge effektiviteten i din tilgang og sikre bedre resultater.
 
Udviklingsmuligheder for både nuværende og fremtidige teams
Med de indsigter du opnår, vil du være bedre rustet til at udvikle både dit nuværende team og kommende teams. Ved at forstå styrker og faldgruber for forskellige Enneagramtyper, kan du planlægge og implementere strategier, der maksimerer teamets potentiale og undgår almindelige faldgruber.
 
Om Flemming Christensen.
Flemming Christensen vil tage dig gennem emnerne på aftenen. I mere end 20 år har han fokuseret på, hvordan erhvervslivet kan anvende Enneagrammet på en praktisk og udbytterig måde. Flemming har integreret forskellige discipliner som psykologi, ledelse, teamarbejde og filosofi med personlig udvikling, styrkelse af relationerne, samarbejdet og det meningsfulde liv.
 
Flemming har været med til at starte den danske Enneagram-forening og har repræsenteret Danmark på internationale konferencer verden over. Flemming har skrevet adskillige bøger om bl.a. Enneagrammet og om ledelse, og han er certificeret hos The Enneagram Institute, New Ventures West, Leadership Circle og professor Ole Fogh Kirkeby. Han har studeret Executive Integral Leadership på Notre Dame University, er uddannet på Strozzi Instutite og har studeret Immunity to Change hos Robert Kegan og Lisa Lahey. Flemming er zen-buddhist og er i løbende træning hos sin lærer, der er baseret i San Francisco, Californien.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

THINK ABOUT IT
Tlf: +45 70278060
bis@thinkaboutit.dk

Kontaktinformation til arrangør

THINK ABOUT IT
Tlf: +45 70278060
bis@thinkaboutit.dk