Hop til hovedindholdet

THINK ABOUT IT logo

Enneagramaften med Khaled ElSherbini


Dato og tid

Tirsdag d. 23. maj 2023 kl. 18:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 23. maj 2023 kl. 19:00

Sted

Nordic Health House, Hejrevej 30, 2400 København NV Nordic Health House
Hejrevej 30
2400 København NV

Enneagramaften med Khaled ElSherbini


Arrangementsbeskrivelse

Den Egyptiske Enneagram ekspert Khaled ElSherbini besøger Danmark

 
Den 23. maj 2023 har du mulighed for at modtage undervisning af en af Egyptens førende eksperter inden for Enneagrammet (aftenen afholdes på engelsk).
 
Khaled ElSherbini er grundlægger af Enneagram Egypt - den største Enneagramskole i Mellemøsten - og hans banebrydende teorier om udvikling af menneskelige kvaliteter og kompetencer, har bragt ham rundt omkring i verden for at dele sin unikke viden.
 
Khaled repræsenterer en af de store østerlandske og sufi visdomstraditioner, som Enneagrammet også bygger på, og hans tilgang til Enneagrammet er både fornyende og samtidig en invitation til at holde fast i Enneagrammets oprindelige formål; nemlig at udvikle vores selvindsigt, nærvær og vores relationer.
 
Nu er han i Danmark, og du har en enestående mulighed for at modtage læring direkte af Khaled på en workshop den 23. maj 2023 fra klokken 18 til 21. Khaled vil komme ind på følgende emner:
 
  • Hvordan vi kan anvende den oprindelige visdom fra Enneagrammet i vores moderne måde at arbejde med personligheder og psykologi på.
  • Hvordan Enneagrammet kan anvendes som et helhedsorienteret værktøj til personlig udvikling, der både inkluderer personligt lederskab, samarbejde med andre, selvindsigt samt særligt designede udviklingsværktøjer og -processer.
  • Hvordan Enneagrammet har udviklet sig i en anden kultur, hvor filosofi, videnskab og religion går hånd i hånd. Du vil få et indblik i, hvordan Enneagrammet udfolder sig i andre kulturer, og er dermed en invitation til at fortsætte med at finde veje til anvendelsen af Enneagrammet i forskellige virksomheds- og organisations-kulturer, familie-kulturer, visdoms-kulturer etc.
  • Hvordan du kan anvende helt nye aspekter af Enneagrammet (Stages of the Mind og Stages of the Heart) som er udviklet af Khaled og som du vil få et indblik i på workshoppen.
  • Hvordan Enneagrammet kan anvendes i forbindelse med coaching og undervisning – både overfor børn og voksne.
Det vil blive en aften rig på nye perspektiver, og du vil med garanti opleve en både avanceret, sofistikeret og brugbar tilgang til den visdom vi alle ved gemmer sig i Enneagrammet.
 
Med denne workshop med Khaled ElSherbini ønsker vi hos THINK ABOUT IT at promovere og fremme udbredelsen af Enneagrammet i alle dets perspektiver, anvendelsesformer og kulturelle baggrunde.
 
Vi ønsker at hylde den forskellighed og brugen af forskelligheden, som Enneagrammet anviser vejen til, og håber at du har lyst til at opleve denne aften sammen med os fra THINK ABOUT IT.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

THINK ABOUT IT
Tlf: +45 70278060
bis@thinkaboutit.dk

Kontaktinformation til arrangør

THINK ABOUT IT
Tlf: +45 70278060
bis@thinkaboutit.dk