Hop til hovedindholdet

THINK ABOUT IT logo

Enneagrammet og Instinkterne


Dato og tid

Onsdag d. 27. oktober 2021 kl. 18:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 27. oktober 2021 kl. 10:00

Sted

Nordic Health House, Hejrevej 30, 2400 København NV Nordic Health House
Hejrevej 30
2400 København NV

Enneagrammet og Instinkterne


Arrangementsbeskrivelse

Efter min mening er instinkterne noget af det mest kraftfulde i Enneagrammet. Det er en del, der slet ikke har noget med Enneagrammet at gøre oprindeligt, men som så mange andre dele af Enneagram-redskaberne i dag, er en central del, der er svær at komme uden om.

Instinkterne er den energi eller livskraft, der får typerne til at opføre sig som de gør. Det betyder at indsigt i Instinkterne giver dig dyb indsigt i HVORFOR typerne opfører sig som de gør, HVORFOR typerne relaterer sig stærkere på Instinkt-niveau end på Type-niveau samt HVORFOR du af og til snubler i din type.

Der findes 3 højere instinkter, der påvirker store dele af din hverdag, som fx hvor meget behov du har for søvn, om du fungerer bedst i dit eget selskab eller har brug for andre omkring dig, dit ønske om at have styr på økonomien, hvordan du leger med dine børn etc. Når du har indsigt i disse instinkter, vil du blive bedre til at løse opgaver sammen med andre, hurtigere løse konflikter eller misforståelser, bedre til at forebygge stress og pres og på mange måder styrke dine relationer – både arbejdsmæssigt og privat.

På denne aften vil du få fornyet indsigt i, hvordan de 3 instinkter kan hjælpe dig med at udvikle dig i din type, og hvis du arbejder med at støtte andre i deres personlige udvikling, så vil denne aften være fuld af nyttige indsigter og værktøjer.

Du vil få inspiration og småværktøjer på denne aften, hvor du også vil høre mere om: 

  • De 3 instinkter samt hvordan de kommer til udtryk – samt en dybere forståelse af den energi der ligger bag ved Instinkterne
  • Hvordan du kan styrke dit nærvær og personlige udvikling ved at arbejde med instinkterne
  • En dybere forklaring på under-komponenterne af de 3 Instinkterne, så du meget mere praktisk kan lægge en plan for din personlige udvikling
  • Idéer til hvordan personer med forskellige instinkter kan styrke samarbejde

Deltag på denne aften, hvis du vil have inspiration til at arbejde med dine instinkter og dermed styrke dit nærvær og personlige udvikling. Hvis du arbejder med Enneagrammet i forbindelse med ledelse, coaching eller undervisning så er aftenens emner væsentlige for dig at stifte bekendtskab med.

Håber vi ses!
Flemming Christensen

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

THINK ABOUT IT
Tlf: +45 70278060
bis@thinkaboutit.dk

Kontaktinformationer til arrangør

THINK ABOUT IT
Tlf: +45 70278060
bis@thinkaboutit.dk