Hop til hovedindholdet

THINK ABOUT IT logo

Enneagrammet og typernes indbyrdes relationer


Dato og tid

Tirsdag d. 18. december 2018 kl. 09:30 til onsdag d. 19. december 2018 kl. 16:30

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 17. december 2018 kl. 10:00

Sted

Villa Wilder, Wildersgade 55, 1408 København K Villa Wilder
Wildersgade 55
1408 København K

Enneagrammet og typernes indbyrdes relationer


ArrangementsbeskrivelseGår du ind i en relation, bliver du i en relation og forlader du en relation af de rigtige grunde? På denne workshop kan du lære, hvordan de 45 type-par i Enneagrammet indbyrdes enten inspirerer eller irriterer hinanden. Workshoppen bygger på Flemming Christensens nyeste bog ”Enneagrammet og typernes indbyrdes relationer”, og du vil lære mere om hvordan især Objekt Relationerne skaber en særlig dynamik i de nære relationer.

Der er store emotionelle og økonomiske omkostninger ved at have dårlige relationer i både professionelle og private sammenhænge. Ved at lære mere om, hvordan dynamikken udspiller sig mellem de forskellige typer, vil du både kunne udvikle dig selv og selve relationen – uanset om det handler om relationerne i teamet eller til kunden, eller det handler om din relation til din partner eller dit barn.

Det er min erfaring at netop dynamikken mellem typerne er et overset men svært væsentligt kapitel, og bogen ”Enneagrammet og typernes indbyrdes relationer” giver både indblik i hvorfor det går galt i relationerne, samt hvad vi hver især kan gøre for at tage vores andel af ansvaret for at udvikle os selv og selve relationen. Citat af Flemming Christensen.

Du vil få inspiration og værktøjer på denne 2-dages workshop, hvor du også vil høre mere om: 

  • De 9 Enneagramtypers unikke Objekt Relation og dermed hvordan de stiller krav til deres omgivelser om at forandre sig, så det er lettere for dem selv at være i relationen
  • De unikke kendetegn ved den nærende og den retningsgivende rolle, så du opdager at vi alle rummer kvaliteterne fra den nærende og retningsgivende rolle
  • Hvordan vi alle kræver, at vores nære relationer bidrager med særlige kvaliteter til relationen
  • En gennemgang af de 45 typepar i Enneagrammet og den helt særlige dynamik, der findes mellem typerne
  • En teoretisk gennemgang af hvordan Instinkterne påvirker Objekt Relationerne og dermed dynamikken i selve relationen

Deltag på denne workshop, hvis du vil lære mere om typerne i Enneagrammet, dynamikken mellem typerne samt hvordan du kan anvende de nære relationer som udgangspunktet for din egen personlige udvikling.

Hvis du anvender Enneagrammet i forbindelse med coaching, undervisning, ledelse eller teamarbejde, vil jeg anbefale dig at deltage på denne workshop, idet du vil få helt nye indsigter i dynamikken mellem typerne – der ikke før er præsenteret i Danmark.

Prisen på workshoppen er justeret på en sådan måde, at det forventes at du selv medbringer et eksemplar af bogen ”Enneagrammet og typernes indbyrdes relationer”. Du kan købe bogen ved at klikke her. Derudover skal du selv sørge for forplejning i løbet af dagene, inkl. frokost.

Vi filmer og tager billeder på dagene.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >