THINK ABOUT IT

Få gang i din egen virksomhed


Dato og tid

Tirsdag d. 21. august 2018 kl. 18:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 21. august 2018 kl. 18:00

Sted

Villa Wilder
Wildersgade 55
1408 København K
Denmark

Arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dkJeg har været selvstændig siden 1986 og har således brugt mere end 31 år på at bygge en forretning, der kan give mig det liv jeg ønsker. De fleste, som starter egen virksomhed, gør det fordi friheden er fascinerende. Det at kunne skabe selv, bestemme selv og bygge præcis det liv man ønsker, er en stor drivkraft. Mange erfarer dog, at der ikke er meget frihed i at være selvstændig og det skyldes ofte at der blandes rundt på ”projekter” og ”passioner”.

Hvis du overvejer at starte op som selvstændig, som fx coach, træner, underviser, konsulent etc.,vil du kunne høste en stor mængde solide staldtips på denne workshop. Det at du kender forskel på ”projekter” og ”passioner” er én ting, og ligeså vigtigt er det at opdage din unikke og originale vinkel indenfor dit felt.

Det har længe været et stort ønske at hjælpe andre iværksættere med at bygge en forretning, specielt indenfor det felt, der kan give plads til endnu mere personlig udvikling i dine (kommende) kunders og dit eget liv. Jeg har overvejet længe om der var interesse for en sådan workshop, og en rundspørge  giver et klart billede af den store interesse.

På denne aften vil du få et lille ”starter-kit” med hjem, så du kan gå på opdagelse i, hvordan du eventuelt kunne bygge dig en forretning baseret på din viden indenfor dit felt. Hvis du allerede har gang i forretning, er du også velkommen til at deltage – og du er meget velkommen til at dele dine erfaringer på denne aften.

Du vil få inspiration og småværktøjer på denne aften, hvor du også vil høre mere om: 

  • Hvad er forskellen på at arbejde med ”projekter” og ”passioner”, og hvorfor er det så vigtigt at kende forskel?
  • Opdag din unikke og originale vinkel på dit felt og dine ideer, som kan være basis for en kommende forretning.
  • Hør mere om den filosofi, der har dannet basis for en af de mest banebrydende forretninger inden for Enneagrammet.
  • Lær mere om, hvorfor netop Enneagrammet kan være et fantastisk fundament for at bygge en forretning, der kan understøtte netop det, som du skal bruge dig selv til i tilværelsen.

Deltag på denne aften, hvis du vil høre mere om, hvordan Enneagrammet kan danne basis for din kommende forretning samt hvordan du kan gøre dit brand endnu mere unikt og originalt, hvis du allerede driver en forretning.

De bedste hilsner,
Flemming Christensen

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dk