THINK ABOUT IT

Coaching med Enneagrammet


Dato og tid

Onsdag d. 25. april 2018 kl. 18:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 25. april 2018 kl. 12:00

Sted

Villa Wilder
Wildersgade 55
1408 København K
Denmark

Arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dkJeg har arbejdet med Enneagrammet siden 1998 og er dybt begejstret for den selvindsigt man kan optræne, ved at arbejde med Enneagrammet. I sig selv giver Enneagrammet ingen anvisning på, hvor man arbejde med selvindsigten, så der er brug for at integrere Enneagrammet med andre værktøjer, der bl.a. gør det muligt for dig at fortsætte med at udvikle din selvindsigt, gennembryde forandringsloftet i niveauerne for selvindsigt, anvende andre typers strategi, håndtere din essentielle modstand overfor forandringer etc.

På denne Enneagramaften vil du få demonstreret eksempler på, hvordan indsigten i Enneagrammet kan anvendes i forbindelse med professionel coaching. Du vil få demonstrationer på at bryde det psykologiske lukkede loop, stige i selvindsigt, udvikle din kompetence-trappe samt opdage din modstand overfor forandringer.

Hvis du allerede arbejder med coaching, vil du med garanti få udfordret dine eksisterende værktøjer samtidig med, at du vil få nye vinkler med hjem. Workshoppen er som sådan ikke et kursus i coaching, men en præsentation af de forskellige værktøjer du kan kombinere med Enneagrammet, hvis du interesserer dig for coaching.

Du vil få inspiration og småværktøjer på denne aften, hvor du også vil høre mere om: 

  • Hvad kan Enneagrammet anvendes til i forbindelse med coaching – hvor er mulighederne og hvor opstår begrænsningerne.
  • Bliv introduceret til begrebet ”Essentiel Coaching”, som er udviklet af Flemming Christensen i 2004 og som siden hen er videreudviklet med helt nye værktøjer.
  • Lær hvordan der ligger en ”frygt” bag Enneagramtypens ”frygt”, der overdøver eller dominerer selve typens ”frygt.
  • Få en lille værktøjskasse med hjem, som du kan eksperimentere med efterfølgende.

Deltag på denne aften, hvis du vil lære mere om hvordan Enneagrammet kan anvendes i forbindelse med coaching. Jeg vil gerne garantere, at du kommer til at betragte mulighederne med Enneagrammet på en helt ny måde.

De bedste hilsner,
Flemming Christensen

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dk