THINK ABOUT IT

Enneagrammet og dit Parforhold


Dato og tid

Tirsdag d. 11. december 2018 kl. 18:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 11. december 2018 kl. 19:00

Sted

Villa Wilder
Wildersgade 55
1408 København K
Denmark

Arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dkDet er som regel i parforholdet, at din Enneagram-type kommer mest ”frem” eller bliver mest ”tydelig”. Det kan der være en rigtig god forklaring på, idet udviklingen af din Enneagram-type dels er skabt som en spejling af dine omgivelser. Og det er netop, hvad der sker hver eneste dag i parforholdet, at vi spejler os i vores partner og omvendt. Dette fremkalder helt naturligt reaktioner, der slet ikke har noget min din partner at gøre, men er mønstre fra dit meget unge liv.

Fremfor at ”blame” din partner eller ønske at din partner forandrer sig, så kan netop parforholdet være det ”sted” eller ”rum”, hvor du bliver mest opmærksom på dine egne mønstre, og dermed får den største mulighed for at skabe en forandring eller udvikling.

Emnerne på denne aften vil give dig nye indsigter i måden at ”være i dit parforhold på”, og du vil få idéer til samtaler eller emner, som I med fordel kan have en dialog om i parforholdet. Hvis du ikke aktuelt befinder dig i et parforhold, så vil du sikkert også få et par idéer med hjem til, hvor du kan være lidt mere overbærende over for dig selv eller din kommende partner. Du vil bl.a. høre om følgende på denne aften: 

  • Hvilke dele af vores psykologi har især med vores parforholdet at gøre?
  • Hvordan kan netop “gnisterne” i parforholdet anvendes til at udvikle dig og din partner?
  • Hvilke tips kan de typiske personprofiler umiddelbart drage nytte af for at udvikle parforholdet?
  • Hvad skal der til for at du og din partner kommer godt i gang med arbejdet?

Deltag på denne aften, hvis du vil have inspiration til at udvikle dig selv og dit parforhold. Jeg har samlet en håndfuld små værktøjer, som kan anvendes med det samme – og hvis I har stor erfaring med Enneagrammet, vil værktøjerne også kunne anvendes til dybere eller mere avanceret personlig udvikling. De sidste gange vi har taget emnet op har vi haft vi fuldt hus – så jeg vil anbefale dig at sikre dig en plads i god tid!

De bedste hilsner,

Flemming Christensen

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dk