THINK ABOUT IT

Instinkterne og zonerne


Dato og tid

Onsdag d. 21. marts 2018 kl. 18:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 21. marts 2018 kl. 10:00

Sted

Villa Wilder
Wildersgade 55
1408 København K
Denmark

Arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dkRuss Hudson er formodentlig den førende ekspert inden for Enneagrammet og har allerede bidraget med banebrydende arbejde, som både har valideret Enneagrammet samt gjort brugen af Enneagrammet endnu mere anvendeligt. I 2017 gennemførte han sin første retreat omkring sin seneste forskning inden for Instinkterne i Enneagrammet. Her præsenterede Russ zonerne i instinkterne og de 45 kategorier indenfor zonerne, der giver en utroligt praktisk tilgang til at arbejde med Instinkterne og typerne i Enneagrammet.

Hvis du tidligere har arbejdet med Instinkterne i Enneagrammet, vil du med garanti opleve en helt ny måde at arbejde med Instinkterne og Typerne på. Du vil blandt andet opdage, at der som sådan ikke er nogen ”instinkt stak”, at du sagtens kan over- eller underforbruge dele af alle 3 instinkter, samt at der vil være tider i dit liv, hvor du har brug for at trække på et udvalg af de 45 kategorier og trække på andre kategorier indenfor zonerne, når forholdene i dit liv ændrer sig.

På denne aften vil du blive fortrolig med zonerne og de 45 kategorier, forstået på den måde at du af tidsmæssige grunde ikke kan lære alle 45 kategorier at kende, men at du vil få en dyb fornemmelse af, hvor praktisk arbejde med zonerne og de 45 kategorier kan blive for dig. Hvis du aldrig har hørt om zonerne før, vil du med garanti få en stor oplevelse, der fremover vil støtte din egen udvikling. Har du en rolle som coach eller leder, vil det kunne give dig en afgørende praktisk indsigt i, hvordan instinkterne kan anvendes til at udvikle sit menneskelige potentiale.

Du vil få inspiration og småværktøjer på denne aften, hvor du også vil høre mere om:

  • Baggrunden for Russ Hudsons nyeste udvikling af Instinkterne.
  • Indsigt i zonerne, de 45 kategorier og deres dynamiske sammenhænge.
  • Forklaring på, hvorfor der som sådan ikke er noget ”instinkt stak”.
  • Indsigt i, hvordan de indbyrdes sammenhænge mellem zonerne har et dybere motiv end typens ”frygt”.

Deltag på denne aften, hvis du vil høre mere om, hvordan Instinkterne kan give dig fornyet indsigt i din type samt essentielle motiver, der ligger uden for din type. Jeg er utroligt glad for at kunne præsentere dette materiale, der endnu engang er et bevis for at Enneagrammet er et værktøj, der hele tiden udvikler sig og hele tiden bliver holdt opdateret med den nyeste viden inden for motivations-psykologien.

De bedste hilsner,
Flemming Christensen

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dk