THINK ABOUT IT

Spot en type


Dato og tid

Tirsdag d. 6. februar 2018 kl. 18:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 5. februar 2018 kl. 10:00

Sted

Villa Wilder
Wildersgade 55
1408 København K
Denmark

Arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dkNogle gange hører jeg ønsket, om at jeg skal fortælle folk, hvilken type de er. Det kan både være i situationer, hvor folk har brugt år på at finde deres type, eller når folk møder Enneagrammet for allerførste gang. Det at spotte sin egen og andres typer, er på mange måder et centralt og helt naturligt ønsker. Derfor har jeg udviklet denne workshop, som primært handler om at spotte andres Enneagramtype og sekundært sin egen type.

Der er naturligvis flere både moralske og udviklingsmæssige forhold, der kan udfordre det med at spotte typer. Hvis alle møder op på aftenen med enighed om, at vi ikke fortæller nogle deres type, at vi ikke altid kan være sikre på at vi faktisk har spottet folks type samt at vi selv er meget tydelige på, hvorfor vi egentlig ønsker at kunne spotte andre typer, ja så er jeg sikker på at vi alle får en udbytterig aften.

Formålet med at spotte andres typer kan være mange. Måske ønsker du at spotte din families type for at have en bestemt dialog eller undgå at træde folk på deres ”personligheds-ligtorne”. Måske ønsker du at spotte dine kollegaers type for at øge tilliden, kommunikation og samarbejdet generelt eller måske arbejder du som coach eller træner og ønsker at kunne skabe det rette nærvær for dine kunder.

På denne aften vil du få indsigt i den basale psykologi, der skaber vores type for derigennem at lede efter type-tegn. Du vil også lære, hvordan du kombinerer de forskellige triader i Enneagrammet til at lave en nuanceret og levende type-indikator og endelig vil du få adgang til en række avancerede vinkler på typerne, der er helt unikke for hver af de 9 typer.

Du vil få inspiration og småværktøjer på denne aften, hvor du også vil høre mere om: 

  • Klarhed om etikken og brugen af kunne spotte andres typer (her vil du bl.a. blive præsenteret for IEA’s etiske regelsæt)
  • Hvad bygges eller skabes en Enneagramtype på, og hvordan kan denne viden anvendes til at spotte typer med
  • Sammensætning af de mange triader til hurtigere og mere dynamisk at spotte en type (både din egen og andres)
  • Unikke kendetegn for de enkelte typer, der både er dybe mønstre samt tydelige indikatorer for de enkelte typer (du vil også lære, hvad du eventuelt kan komme til at berøre ved at arbejde med disse dybe mønstre, samt hvordan du håndterer sådanne situationer)

Deltag på denne aften, hvis du vil lære mere om det at spotte din egen og andres typer, hvordan du anvender denne færdighed med omhu samt hvordan du bruger Enneagrammet mere dynamisk i mødet med andre. Jeg glæder mig til at dele denne aften sammen, da emnet både er kontroversielt, nyttigt og bringer de mere avancerede dele af Enneagrammet i spil.

De bedste hilsner,
Flemming Christensen

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dk