THINK ABOUT IT

Styrk din kommunikation - og dermed dine nære relationer


Dato og tid

Onsdag d. 29. november 2017 kl. 18:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 29. november 2017 kl. 09:00

Sted

EmpowerHouse
Indiakaj 10
2100 København Ø
Denmark

Arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dkRelationer er det vigtigste i vores liv – og i særdeleshed de nære. Relationer udvikles eller afvikles gennem den måde vi kommunikerer med hinanden og rigtigt ofte uden at vi ved hvordan, hvorfor eller hvad vi skal gøre for at få vores relationer til at næres og udvikles. Vi kommunikerer med ord og uden ord. Vi kommunikerer med energi og alt det vi er og ofte uden helt at vide, hvem vi egentligt er. Vi kommunikerer med alle vores skygger og gamle sår, med og uden nærvær, og ofte uden at vide hvad eller hvordan. Når alt kommer til alt, er de nære relationer vigtigere end alt andet og alligevel får vi så ofte forkludret dem, så de ikke er så dybe, nærværende, kærlige og tillidsfulde som vi kunne ønske.

Kommunikationen i de nære relationer er både det sted, hvor vi ofte oplever de største udfordringer, og det sted, hvor vi kan lære mest.

Kan du få kommunikationen til at fungere i de nære relationer, kan du få den til at fungere alle andre steder også.

På denne workshop kombinerer vi vores viden og erfaringer om forskellige områder, herunder Enneagrammet (nærvær, triaden for tab og modgang, selvindsigt etc.), Skyggesider, Lytning, Empati og Selvværd, og du vil få små smagsprøver på, hvordan du selv kan styrke din kommunikation - samt opdage, hvor det er dig der begrænser den gode kommunikation.

Invitationen til dig er, at deltage på vores aften-workshop, hvor du vil lære mere om:

  • At styrke kommunikationen i dine nære relationer (parforholdet, familien etc.) samt opdage hvordan du kan være den, som spænder ben for den gode kommunikation.
  • At anvende dit nærvær, nysgerrighed, lytteevne og empati til at forstå alt det, der bliver sagt og alt det, som ikke bliver sagt.
  • At se og forstå, hvordan din personlighedstype og dine skygger kan spænde ben for kommunikation, men også være kilde til stor indsigt og forandring.
  • Hvordan du med din kommunikation kan skabe nære og kærlige relationer til dine kære.
  • Hvordan du kan være rollemodel for dine børn, og hjælpe dem med at blive gode til at kommunikere, når de engang står med vigtige nære relationer. 

Du vil møde Kisser Paludan og Flemming Christensen, der ønsker at inspirere dig til, at skabe stærke relationer, god kommunikation og det at skabe værdi for andre, som er nogle af grundstenene for det meningsfulde liv.

Vel mødt - vi glæder os til at se dig

Kisser og Flemming

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dk