THINK ABOUT IT

Bryd vaner med Enneagrammet


Dato og tid

Onsdag d. 1. november 2017 kl. 18:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 1. november 2017 kl. 11:00

Sted

Villa Wilder
Wildersgade 55
1408 København K
Denmark

Arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dkI de sidste 10 år har jeg arbejdet ud fra den overbevisning, at Enneagrammet ikke kan stå alene, når vi ønsker at udvikle os. Der er brug for flere tilgange eller værktøjer for at få det fulde udbytte ud af Enneagrammet.

Jeg mødte Lisa Lahey i 2013, hvor jeg deltog på Notre Dame University’s program ” Executive Integral Leadership”. Her gennemgik hun værktøjet ”Immunity to Change”, som hun havde udviklet sammen med professor Robert Kegan fra Havard University. Deres værktøj beskriver, hvordan du har modstand over for bestemte former for forandringer, mens andre har modstand over for andre forandringsformer. Ofte er modstanden en ikke-bevidst modstand, som du blot kan mærke rent fysisk, når du inviteres til at praktisere en ny adfærd, der ikke lige passer din kemi eller temperament.

Denne aften ser vi nærmere på værktøjet ”Immunity to Change” i kombination med Enneagrammet, og du vil med garanti få helt nye forandringsværktøjer med hjem - du vil få en helt specifik indsigt i hvorfor det er så svært at bryde de vaner vi tænker er de mest simple at bryde.

Enneagrammet er et fantastisk kort over vores adfærd og måder vi bliver motiveret på. Men kortet fortæller ingenting om, hvordan vi skal anvende vores selvindsigt eller hvordan vi udvikler nye kompetencer. De fleste af os ønsker at være mere nærværende, skabe bedre relationer eller fange os selv i vores vaner og mønstre, men hvordan gør vi det egentlig i praksis? Hvordan lærer man som 1′er at få adgang til sin mere inspirerende del, hvor lærer man som 2′er at passe bedre på sig selv etc.?

Du vil få inspiration og småværktøjer på denne aften, hvor du også vil høre mere om: 

  • Hvorfor er det så svært at komme forbi niveau 4?
  • Hvordan udvikler vi helt specifikke menneskelige kapaciteter eller kompetencer?
  • Hvor må Enneagrammet “give op” og hvad kan vi så anvende i sådanne situationer?
  • Hvordan kan de enkelte typer helt specifikt komme igen med deres kompetenceudvikling?

Deltag på denne aften, hvis du ønsker indsigt i, hvordan du anvender Enneagrammet til at udvikle nye menneskelige kompetencer. Jeg har indbygget Immunity to Change både i Lederuddannelsen og Teamuddannelsen, da værktøjet er yderst robust og leverer en solid proces for forandringer og udvikling af nye færdigheder.

Med venlig hilsen,

Flemming Christensen

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dk