THINK ABOUT IT

Bliv bedre til at kommunikere med Enneagrammet


Dato og tid

Onsdag d. 21. juni 2017 kl. 18:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 21. juni 2017 kl. 13:00

Sted

Villa Wilder
Wildersgade 55
1408 København K
Denmark

Arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dkDe fleste jeg møder ønsker at træne deres evne til at kommunikere på præcis samme radiokanal, som andre mennesker kommunikerer på. Det at være præcis i sin kommunikation gør samarbejdet lettere, mindsker risikoen for misforståelser, øger tilliden og bygger stærkere relationer.

Det er også min erfaring, at hvis du ønsker at være et lærende menneske i udvikling, så skal du være god til at modtage feedback. Det kan sagtens være at dem omkring dig, er excellente til at levere feedback, men hvis du lukker i og ikke tager imod, så kommer andre ikke langt med deres positive intention. Jeg ved selv, hvornår jeg lukker i over for feedback og har interviewet de forskellige typer for at undersøge om der er typiske mønstre omkring det at åbne eller lukke af over for feedback.

Samtidig oplever jeg også et stort behov for at kommunikere på en sådan måde, at der bringes det bedste frem i andre mennesker, at man både ser, lytter og møder dem på en sådan måde, at de møder sig selv på en ny og frisk måde, og dermed oplever fornyet lyst til at bruge sig selv bedre.

Det at kommunikere på den rette radiokanal, lukke op for læringen og feedback samt det at fremkalde det bedste i andre mennesker er emnerne for denne Enneagram-aften.

På denne klubaften vil du få inspiration til hvordan du skal fange den radiokanal de forskellige typer kommunikerer på, forstå hvad den gode/dårlige kommunikation gør ved de enkelte typer samt i det hele taget få idéer til at styrke din evne til at kommunikere ved hjælp af din viden om Enneagrammet.

Du vil få inspiration og småværktøjer på denne aften, hvor du også vil høre mere om: 

  • Hvordan de enkelte typer bedst modtager dine beskeder
  • Hvordan de forskellige typer bedst håndterer læring, udvikling og forandring
  • Hvordan du selv kan træne dine kommunikationsevner med udgangspunkt i din type
  • Resultatet af feedback-interviews med de forskellige typer

Deltag på denne aften, hvis du vil lære mere om kommunikation og hvordan du inddrager din viden om Enneagrammet til at styrke dine relationer gennem dialog. Jeg glæder mig til at dele denne aften sammen, og det er min overbevisning at netop den gode lytning og kommunikation er med til at skabe stærkere relationer og dermed større tillid, kreativitet og udvikling.

De bedste hilsner,

Flemming Christensen

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dk