THINK ABOUT IT

MASTER CLASS - Teamudvikling og Teamdynamik


Dato og tid

Mandag d. 22. juni 2020 kl. 09:30 til Onsdag d. 24. juni 2020 kl. 16:30

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 20. juni 2020 kl. 10:00

Sted

Kurhotel Skodsborg, Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg Kurhotel Skodsborg
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg

Arrangør

THINK ABOUT IT
Tlf: +45 70278060
bis@thinkaboutit.dkVi skal i fremtiden mestre at skifte mellem at levere resultater enten som arbejdsgruppe eller team – hvilket gælder både for teamdeltageren og teamlederen.

På denne MASTER CLASS vil du blive opdateret på den nyeste viden inden for teamudvikling og teamarbejde samtidig med, at du vil kombinere din viden om Enneagrammet med teamarbejde. Du vil arbejde med en køreplan for udvikling af et professionelt og værdiskabende team, som du kan anvende som leder, underviser eller konsulent samtidig med, at du lærer at undgå de helt naturlige faldgruber.

Dit personlige og faglige udbytte

 • Du vil modtage viden om det nyeste indenfor teamarbejde og teamudvikling.
 • Du vil få en køreplan for, hvordan teams udvikles, hvilke krav der er til team-deltagernes og team-lederens kompetencer samt hvilke udfordringer et team helt naturligt vil møde i transformationen fra arbejdsgruppe til team.
 • Du vil arbejde med vores Team Test, der sikrer dig, at du starter udviklingen af teamet det rigtige sted.
 • Du vil få en kompetence guide, der hjælper dig med at identificere netop de kompetencer, der er nyttige at udvikle i teamet i de enkelte udviklingsfaser.

Opbygningen

Denne MASTER CLASS bygger på den ide, at vores evne til at skifte mellem at arbejde i arbejdsgrupper og i teams kan øge vores evne til både at komme i mål med vores leverancer samt skabe en betydelig værdi hos både kunder, medlemmer af teamet og andre kollegaer i organisationen. Der ligger meget forskning bag teamarbejde og på denne MASTER CLASS vil du få indsigt i resultaterne af den seneste forskning samt få helt konkrete indsigter og værktøjer til at udvikle teams – uanset om det er dit eget team eller de teams du møder som underviser eller konsulent.

Vi har valgt formen MASTER CLASS, der betyder at du vil modtage værdifuld teori om organiseringen af hold samt vedligeholdelsen af teams. Du vil samtidig blive udfordret på den måde du tidligere har betragtet teams på, og vi lover dig, at din tilgang til teamudvikling vil blive både mere praktisk og realistisk efter denne MASTER CLASS.

De praktiske emner

 • Hvorfor teamarbejde, herunder fordele og ulemper ved at udvikle teamet, investere i samarbejdet samt hvad det egentlig kræver (koster) at udvikle teamet og herunder om det er investeringer værd!
 • Arbejdsgruppe eller team, herunder hvordan en arbejds­gruppe og et team organiserer sig, samt forståelse for kravene til medlemmerne/ledelsen af en arbejdsgruppe og et team.
 • Teamfaserne, herunder en forståelse for, hvordan en arbejdsgruppe udvikler sig til et team gennem 5 teamfaser (Orientering, Reaktion, Transformation, Kreativitet og Kald).
 • De 4 udviklings-domæner, herunder forståelsen for, hvordan man arbejder med de 4 udviklings-domæner (Indsigt, Færdigheder, Kultur og Instrumentering) og domænernes indbyrdes dynamik.
 • Motivationsprofiler og teamarbejde, herunder hvordan de forskellige psykodynamiske motivationsprofiler arbejder i teams, deres kommunikationsstile og tilgange til dét at løse opgaver.
 • Tillid og tryghed, herunder hvordan man kan arbejde med begreberne tillid og tryghed i forbindelse med udviklingen af teamet.
 • Lederstile og teamarbejde, herunder hvilke lederstile, der matcher de enkelte faser i teamudviklingen.
 • Kommunikationsstile og teamarbejde, herunder hvilke nødvendige kommunikationsdomæner teamet skal mestre for at kunne udvikle sig.
 • Fokus på leverancen eller den værdi, som leverancen skaber for kunden, herunder hvornår arbejdsgruppen eller teamet skal fokusere på leverance, værdi, mål, deadlines, kompetencer etc.

Din profil

Vi antager, at du har interesse i teams og teamudvikling som leder eller HR-professionel. Det kan også være, at du arbejder som fx coach, underviser eller konsulent, så uanset hvilken side af bordet du befinder dig, skal du være hjertelig velkommen på denne MASTER CLASS.

Kursusleder

Flemming Christensen er certificeret hos The Enneagram Institute and New Ventures West. Han har studeret på Notre Dame University’s “Executive Integral Leadership”-program, er uddannet på Strozzi Instutite og har studeret Immunity to Change med Robert Kegan og Lisa Lahey samt protreptik på CBS ved Ole Fogh Kirkeby og certificeret af Ole Fogh Kirkeby. Flemming er zen-buddhist og er i løbende træning med sin lærer, der er baseret i San Francisco, Californien. Flemming er desuden forfatter til 17 bøger, hvoraf de 10 handler om ledelse, teamudvikling samt personlig udvikling. På denne MASTER CLASS modtager du hans nyeste e-bog om teamudvikling.

Praktiske informationer

Jo mere erfaring du har forvejen, med at anvende motivations­profiler som fx Enneagrammet, DiSC, Insigths, MBTI etc. i praksis, jo mere vil du få ud af denne MASTER CLASS. Pris pr. deltager er 14.800 kr. + moms. Prisen inkluderer under­visning, materialer, team-test og forplejning.

Afholdes den 22., 23. og 24. juni 2020, fra 9.30 til 16.30 på Kurhotel Skodsborg

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

THINK ABOUT IT
Tlf: +45 70278060
bis@thinkaboutit.dk

Kontaktinformationer til arrangør

THINK ABOUT IT
Tlf: +45 70278060
bis@thinkaboutit.dk