THINK ABOUT IT

Det Ressourcefulde Menneske - Bryd din modstand mod forandring


Dato og tid

Torsdag d. 6. juni 2019 kl. 14:30 til 17:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 6. juni 2019 kl. 12:00

Sted

Vilvorde Kursuscenter
Vilvordevej 70
2920 Charlottenlund
Denmark

Arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dkVilvorde Kursuscenter og THINK ABOUT IT er endnu en gang gået sammen om at sætte en møderække op om 'Det Ressourcefulde Menneske'. Ida Jørgensen fra Vilvorde Kursuscenter leverer de helt perfekte rammer til at kunne være et lærende menneske, og Flemming Christensen fra THINK ABOUT IT leverer inspirationen til dig på workshoppen.

Du har sikkert forsøgt mange gange at ændre din livsstil. Det kan være ved at spise sundere, få mere motion, se mindre tv, sove mere eller være mere sammen med mennesker, der støtter og inspirerer dig. De fleste, der går i gang med et sådan projekt, ender desværre med ikke at komme i mål – og i nogle tilfælde ender det faktisk med, at situationen bliver ringere end dengang man startede ud (*).

På denne workshop, vil du få inspiration til hvordan du kan opdage din modstand mod forandring ved at arbejde med konceptet Immunity to Change, som er udviklet af Robert Kegan og Lisa Lahey. Deres koncept tager udgangspunkt i, at vi alle har en modstand mod forandring, der holder os tilbage for at gennemføre forandringer og som gør, at det er ufatteligt svært at bryde en vane. Så hvis du har lyst til at undersøge, hvordan du kan skabe et gennembrud med din udvikling og læring, så glæder vi os til at se dig på denne workshop.

Du vil få inspiration og småværktøjer på denne workshop, hvor du også vil høre mere om: 

  • Hvad betyder det, at vi har modstand mod forandringer – og hvilken del af den moderne psykologi ligger bag?
  • Din egen modstand mod forandringer samt hvordan du kan arbejde med den.
  • Få inspiration til at støtte og inspirere andre til at bryde vaner
  • Få indsigt i, hvordan grupper, teams og organisationer kan have modstand mod forandringer

Deltag på denne workshop, hvis du vil lære mere om det at skabe positive forandringer i tilværelsen. Da de fleste gerne vil udvikle sig, mens de færreste ønsker at forandre sig, vil denne workshop give dig mange nyttige redskaber til at komme i gang med at ændre vaner og finjustere den måde du ønsker at leve på.

Vi glæder os til at ses.

De bedste hilsner,
Ida og Flemming

Klik her for at se en oversigt over alle 4 workshops!

 

(*) Dem der starter en slankekur, tager i gennemsnit 7% på i vægt over et forløb på 12 måneder. Kilde: Professor Robert Kegan og Lisa Lahay skriver om netop det at skabe positive forandringer i deres bog Immunity to Change.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dk