THINK ABOUT IT

Det Ressourcefulde Menneske - Forstå din personlige motivationsprofil og bliv bedre til at vælge til (og fra)


Dato og tid

Onsdag d. 4. september 2019 kl. 14:30 til 17:30

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 4. september 2019 kl. 12:00

Sted

Vilvorde Kursuscenter
Vilvordevej 70
2920 Charlottenlund
Denmark

Arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dkVilvorde Kursuscenter og THINK ABOUT IT er endnu en gang gået sammen om at sætte en møderække op om 'Det Ressourcefulde Menneske'. Ida Jørgensen fra Vilvorde Kursuscenter leverer de helt perfekte rammer til at kunne være et lærende menneske, og Flemming Christensen fra THINK ABOUT IT leverer inspirationen til dig på workshoppen.

Når du ved, hvad der motiverer dig, vil det være lettere for dig at skabe den hverdag, der gør dig både stærk, levende og lykkelig. Sagt på en anden måde ”Hvis du ikke ved, hvad du ønsker dig. Ja så er det lidt svært at få det!”.

Vi bliver alle motiveret af forskellige ting og på forskellige måder. Nogle får energi af en masse aktiviteter og mødet med en masse forskellige mennesker, mens andre får energi af fordybelse og ro. Nogle oplever mening ved at bygge meget nære relationer, mens andre oplever mening ved at støtte og hjælpe andre med deres opgaver. Og endelig vil nogle blive inspireret af spirituelle samtaler, mens andre i højere grad bliver inspireret af den praktiske dag-til-dag samtale. Men uanset hvad der netop motiverer, inspirerer og skaber mening for dig, vil en dybere indsigt i din ”motivationsprofil” skabe fornyet lyst og energi – idet du bliver bedre til at vælge de ting til, som gør dig godt og vælge de ting fra, som stjæler din tid og lyst.

Du vil få inspiration og småværktøjer på denne workshop, hvor du også vil høre mere om: 

  • De 9 motivationsprofiler – herunder forståelsen for din egen profil
  • Hvornår skaber noget mening, og hvilke 3 elementer har størst indvirkning på din oplevelse af et meningsfuldt liv?
  • Forskellen på essentiel mening og pseudo mening i relationer til de 9 profiler
  • Det psykologiske fundament bag ved de 9 profiler

Deltag på denne workshop, hvis du vil lære mere om de 9 motivationsprofiler, der er en videre bearbejdning af Enneagrammet med fokus på det der motiverer, inspirerer og skaber mening for dig.  Jeg har arbejdet med Enneagrammet i snart to årtier, og på denne workshop vil jeg dele noget af det seneste arbejde jeg har udviklet i relation til de 9 typers motivations-profil.

Vi glæder os til at ses.

De bedste hilsner,
Ida og Flemming

Klik her for at se en oversigt over alle 4 workshops!

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dk