THINK ABOUT IT

Det Ressourcefulde Menneske - Brug de nære relationer til din personlige udvikling


Dato og tid

Onsdag d. 6. november 2019 kl. 14:30 til 17:30

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 6. november 2019 kl. 12:00

Sted

Vilvorde Kursuscenter
Vilvordevej 70
2920 Charlottenlund
Denmark

Arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dk

 

Vilvorde Kursuscenter og THINK ABOUT IT er endnu en gang gået sammen om at sætte en møderække op om 'Det Ressourcefulde Menneske'. Ida Jørgensen fra Vilvorde Kursuscenter leverer de helt perfekte rammer til at kunne være et lærende menneske, og Flemming Christensen fra THINK ABOUT IT leverer inspirationen til dig på workshoppen.

Dine nære relationer vil enten styrke og inspirere dig i din personlige udvikling, ellers også vil de begrænse dig og holde dig tilbage. Udgangspunktet for denne workshop er, at det netop kan være i dine nære relationer, at du kan udvikle dig allermest. Du vil få inspiration til, at anvende netop de helt unikke dynamikker som findes i de nære relationer til at opdage dine faldgruber og dine potentialer.

Det er særligt i de nære relationer, at dine mønstre, forsvarsmekanismer og dybeste tilgange til lykken kommer frem i lyset. Ved at arbejde mere praktisk med disse mønstre vil du hurtigere (og mere smertefrit) kunne anvende hverdagen til det sted, hvor du udvikler dig – fremfor at indvikle dig, som så ofte sker i vores nære relationer.

Du vil få inspiration og småværktøjer på denne workshop, hvor du også vil høre mere om: 

  • Hvordan vi stiller krav til vores nære relationer om at gøre os lykkelige – samt hvordan vi kan tage dette ansvar tilbage til os selv
  • De mekanismer, der helt automatisk kommer frem i dine nære relationer – og som enten styrker eller begrænser din personlige udvikling
  • En række praktiske metoder til at undgå faldgruberne og udnytte potentialerne
  • En dybere psykologisk indsigt i hvorfor vi bliver støtte eller begrænset i vores nære relationer

Deltag på denne workshop, hvis du vil lære mere om hvordan du kan anvende dynamikken i dine nære relationer til at udvikle dit menneskelige potentiale. Det er min erfaring, at vi kan anvende netop tiden sammen med vores nære relationer i en helt almindelig hverdag til at udvikle nogle af de mest effektive og dybe menneskelige færdigheder, der også vil gavne os i samspillet med andre mennesker – fx kolleger kunder etc.

Vi glæder os til at ses.

De bedste hilsner,
Ida og Flemming

Klik her for at se en oversigt over alle 4 workshops!

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dk