Hop til hovedindholdet

THINK ABOUT IT logo

Autorisationsuddannelse - Enneagrammet next Level


Dato og tid

Onsdag d. 23. oktober 2019 kl. 09:30 til fredag d. 15. november 2019 kl. 16:30

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 21. oktober 2019 kl. 10:00

Sted

DIGNITY, Bryggervangen 55, 2100 København Ø DIGNITY
Bryggervangen 55
2100 København Ø

Autorisationsuddannelse - Enneagrammet next Level


ArrangementsbeskrivelseAutorisationsuddannelsen på Enneagrammet Next Level er for dig, der allerede har gennemført onlineuddannelsen, og ønsker at blive autoriseret i konceptet. Uddannelsen varer 2 x 3 dage, og for at du kan modtage din autorisation skal du deltage på hele uddannelsen - alle 6 dage - samt udvise forståelse for de teorier, værktøjer og metoder som konceptet Enneagrammet Next Level er bygget op omkring.

Emnerne
Følgende emner er en del af uddannelsen:
 • Next Level. Hvorfor er det svært at udvikle nye færdigheder og stige i niveau af selvindsigt. Hvorfor er der brug for konceptet Enneagrammet next Level og hvordan kan man sætte alle de færdigheder, som man allerede har omkring Enneagrammet i spil og dermed få endnu mere ud af den viden man har erhvervet sig.
 • De essentielle elementer. Hvordan hænger typer, pile, vinger, frygt, Basic Trust, BIG Assumption, Objekt Relationer, Passioner og Instinkter sammen og hvordan anvender man netop denne kombination af værktøjer samlet.
 • Det lukkede loop. Hvad er det lukkede loop i forbindelse med "modstand overfor forandring" samt udvikling af nye færdigheder. Hvilke dele af psykologien bygger denne teori på og hvordan anvendes den i samspillet med Enneagrammet.
 • Triggere. Hvordan anvender man de forskellige triggere samt træner sig i at opdage sine egne triggere.
 • Sande og Falske følelser. Hvordan kan man hjælpe sig selv - og andre - til at skabe balance i følelserne og dermed skabe det rette fundament for den fortsatte personlige udvikling.
 • De 3 centre. Hvordan anvendes de 3 centre til at skabe fornyet balance og nærvæ. Brug de 3 centre på en helt nye måde og få et hurtigere gennembrud med den personlige udvikling.
 • Objektrelationer. Hvordan arbejder med med Objektrelationerne og især overfor de nære relationer som fx barn, partner, kollega. Hvilke dele af psykologien bygger denne teori på, og hvordan hænger den sammen med at forstå typernes udviklingspotentialer.
 • Basic Trust. Hvad er Basic Trust og hvordan hænger netop Basic Trust sammen med Niveauerne af Selvindsigt og dermed med hele den indre dynamik i Enneagramet.
 • Instinkter. Hvordan anvendes instinkterne til at støtte den personlige udvikling og især hjælpe til at klarlægge valget af den korrekte type - både for sig selv og dem man fx coacher eller underviser.
 • Enneagrampassionen. En dybere forståelse for, hvordan netop passionen i Enneagrammet er styrende for vores følelsesmæssige komfort.
 • Immunity to Change. En dybere forståelse af konceptet samt hvordan det kan relateres til typernes frygt og begrænsende overbevisninger.
 • Sense of Direction, Sense of Belonging samt Sense of Contribution. En ganngemgang af hvordan typerne skaber mening, samt inspiration til hvordan den enkelte kan skabe eller finde meningen i en ellers fortravlet hverdag.
 • Den integrale tankegang. Hvordan kan den integrale tankegang anvendes i samspillet med Enneagrammet, så man inkluderer alle aspekter af hverdagen og dermed ikke falder i den samme faldgrube hver gang.
 • The Human Journey. Hvordan arbejder man med netop udviklingen af et Kald i relation med Enneagrammet samt hvilke muligheder og begrænsninger er der, når man selv træner - eller hjælper andre - med at bruge sig selv optimalt.
 • Kompetencemodellen. Dette handler om at bygge de rette kompetencer i den rigtige rækkefølge. Kompetencemodellen vil give afklaring samt ro og overblik for, hvor du skal starte med din egen udvikling - og hvis du er coach eller underviser, også hvor du skal starte med at hjælpe dine kunder.
 • Masterplaner og Network of Support. Handler om at skabe det rette fundament for din forsatte udvikling.
Formen er en blanding af undervisning og workshop. For at kunne modtage din autorisation, er det vigtigt at du tager emnerne i konceptet til dig og dermed kan anvende dem i din egen udvikling.

Datoer
Kurset forløber over 6 dage, fordelt på 2 x 3 dage fra 9.30 til 16.30 og forløber over følgende datoer:

23. oktober 2019
24. oktober 2019
25. oktober 2019

samt

13. november 2019
14. november 2019
15. november 2019

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >