THINK ABOUT IT

Enneagrammet og det lukkede loop


Dato og tid

Onsdag d. 30. oktober 2019 kl. 18:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 30. oktober 2019 kl. 10:00

Sted

Villa Wilder
Wildersgade 55
1408 København K
Denmark

Arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dkNYT MATERIALE, DER ALDRIG FØR ER PRÆSENTERET I DANMARK !

Det ”lukkede loop” er en psykologisk mekanisme mellem din selvopfattelse og din adfærd. Denne ultra nære relation er en selvforstærkende mekanisme, hvor din selvopfattelse forstærkes af din adfærd samt omvendt. Det betyder i praksis, at det er svært at ændre vaner, udvikle nye færdigheder og lykkedes med sine personlige forandringsprojekter.

Derfor må man SNYDE det lukkede loop, og emnet for denne aften er netop en gennemgang af værktøjer, der går forbi det lukkede loop og gør det muligt at skabe den positive forandring i livet, som man ønsker sig.

Hvis du virkelig ønsker at skabe en forandring i dit liv, eller hvis du arbejder som leder, coach eller underviser, er aftenens emner et MUST for dig. Du vil høre mere om, hvordan det lukkede loop kan løsnes eller forbigås, hvordan der ligger en frygt nedenunder din Enneagram-frygt og er en kraftig begrænsning i din forandrings-proces og du vil få en mulighed for at gen-forbinde dig med din ”Essens”, som er modstykket til dit ”Ego”.

Du vil få inspiration og småværktøjer på denne aften, hvor du også vil høre mere om: 

  • Hvad det ”Lukkede loop” er for en størrelse, samt hvordan den kan SNYDES.
  • Enneagram-relaterede emner der gør det muligt for dig, at GÅ FORBI din type og dermed komme i gang med din personlige udvikling.
  • Hvorfor det er så svært at komme forbi niveau 4/3 i Niveauerne for selvindsigt, samt hvad der skal til for at komme forbi
  • Hvordan din ”Essens” (der er modstykket til dit ”Ego”) kan trænes og udvikles og dermed nedtone din Enneagram-types ”greb om din adfærd.

Deltag på denne aften og få adgang til helt nyt materiale, der ikke før er præsenteret samlet i Danmark. Det er en koncentreret aften med meget effektfulde emner, og jeg glæder mig helt utroligt meget til at skabe denne aften sammen.

Håber vi ses!
Flemming Christensen

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dk