THINK ABOUT IT

Enneagrammet og typernes kernekompetencer


Dato og tid

Tirsdag d. 24. september 2019 kl. 18:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 24. september 2019 kl. 10:00

Sted

Villa Wilder
Wildersgade 55
1408 København K
Denmark

Arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dkNYT MATERIALE, DER ALDRIG FØR ER PRÆSENTERET I DANMARK!

Dine kernekompetencer er netop det, som giver dig glæde, overskud og overhalingskraft i tilværelsen. Hvis du fx har Energi, Optimisme og Forandringsparathed som kernekompetencer, vil det give dig god energi og glæde, at få lov til at gøre ting, hvor du kan anvende kernekompetencerne.

Samtidig er det netop kernekompetencerne, der spænder ben for dig i hverdagen, idet du vil overforbruge dem, når du befinder dig i en presset situation. Fremfor at være i relation med andre og på en balanceret måde træde ind i din Energi, Optimisme og Forandringsparathed, vil der være en tendens til at du overhører andre, bliver usammenhængende og flyvsk samt starter alt for mange ting op, der aldrig bliver færdige.

Typerne i Enneagrammet har en række kernekompetencer, de både kan anvendes balanceret og i relation med omgivelserne samtidig med at de kan overforbruges og komme i ubalance og skabe så meget irritation og frustration at det er svært for andre at udholde. Denne Enneagramaften omhandler netop emnet med kernekompetencerne, idet det vil give dig en dybere forståelse af typerne og dermed hjælpe dig med at spotte din egen eller andres typer.

Du vil få inspiration og småværktøjer på denne aften, hvor du også vil høre mere om: 

  • De 9 typers essentielle kernekompetencer – samt en beskrivelse af dem, når de bliver leveret balanceret og ubalanceret.
  • Værktøjer til at balancere et overforbrug af dine kernekompetencer – værktøjer der både kan anvendes af dig selv samt hvis du befinder dig i rollen som leder, coach eller underviser.
  • Forståelsen for hvordan kernekompetencer hænger nøje sammen med dine motiver – samt hvordan du kan anvende strategierne fra alle 9 typer til at udleve dine motiver eller kernekompetencer.

Deltag på denne aften og få HELT NY inspiration til forståelsen af de dybere mekanismer i typerne. Du vil blive præsenteret for materiale, der aldrig før er præsenteret i Danmark og jeg glæder mig til at fordybe mig sammen i nogle af de mekanismer og overbevisninger, der ligger til grund for typernes motiver.

Håber vi ses!
Flemming Christensen

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dk