THINK ABOUT IT

Enneagrammet og typernes indbyrdes relationer


Dato og tid

Onsdag d. 19. juni 2019 kl. 18:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 19. juni 2019 kl. 10:00

Sted

Villa Wilder
Wildersgade 55
1408 København K
Denmark

Arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dkNYT MATERIALE, DER ALDRIG FØR ER PRÆSENTERET I DANMARK !

Går du ind i en relation, bliver du i en relation og forlader du en relation af de rigtige grunde? På denne workshop kan få indblik i, hvordan de forskellige kombinationer af typer enten inspirerer eller irriterer hinanden. Workshoppen bygger på Flemming Christensens nyeste bog ”Enneagrammet og typernes indbyrdes relationer”.

Der er store emotionelle og økonomiske omkostninger ved at have dårlige relationer i både professionelle og private sammenhænge. Ved at lære mere om, hvordan dynamikken udspiller sig mellem de forskellige typer, vil du både kunne udvikle dig selv og selve relationen – uanset om det handler om relationerne i teamet eller til kunden, eller det handler om din relation til din partner, din familie eller dit barn.

Du vil få inspiration og småværktøjer på denne aften, hvor du også vil høre mere om: 

  • Hvordan de 45 typepar udvikler og fremkalder hinanden eller det modsatte – samt tips til de 45 typepar til at udvikle sig selv og hinanden i relationen.
  • Hvordan Instinkterne og Objekt Relationerne skaber særlige dynamikker i de nære relationer.
  • Dybere indsigt i hvordan koncepterne ”Vilkår / Problem”. ”Ansvar / Blame”, ”Kernekompetence / Aversion” og ”Passion / Projekt” påvirker de indbyrdes relationer.

Deltag på denne aften og få HELT NY inspiration til dynamikken mellem typerne. Du vil blive præsenteret for materiale, der aldrig før er præsenteret i Danmark i forbindelse med typernes indbyrdes relationer og jeg ser frem til denne særlige aften om typernes indbyrdes relationer.

Håber vi ses!
Flemming Christensen

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

THINK ABOUT IT
+45 70278060
bis@thinkaboutit.dk